Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР"

ЗІ СВЯТОМ, ЛЮБИЙ ХАРКОВЕ!!!

Шановні Харків'яни та гості міста! Із великим задоволенням вітаємо вас з низкою святкових подій, які визначаються в нашій країні та в нашому місті. 

Нехай у нас над головою завжди буде чисте мирне небо! Щоб наш Дежавний Прапор майорив у кожній будівлі. Щоб Харків назавжди залишався культурною столицею нашої України, тому що культурна спадщина є частиною рукопису нашої історії. 

Друзі, бажаємо Вам жити в мирі та злагоді, будувати відносини один з одним, бо ми маємо честь називати себе Харків'янами та справжніми патріотами.

Любіть один одного і не забувайте свої корні. Шануйте батьків і поважайте старших, щоб виправдовувати ім'я нації справжньої Європейської Держави!

Від усієї душі бажаємо вам, вашим рідним та колегам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

 

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.