Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР"

Керівництво області привітало працівників культури Харківщини з професійним святом

Святковий захід з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відбувся 9 листопада в Харківській обласній філармонії.

Вітаючи учасників заходу від імені голови ХОДА Юлії Світличної, її заступник Анатолій Бабічев побажав їм здоров’я, сил та натхнення.

«Харківщина завжди була центром культури та мистецтва в Україні. І сьогодні ми робимо все, щоб так було і надалі. Команда керівника області Юлії Світличної підтримує сферу культури Харківщини не словом, а на ділі. Сьогодні значні кошти спрямовуються на підтримку та розвиток закладів культури в районах. Ремонтуємо дуже багато будинків культури, сільських клубів, музичні школи», - сказав заступник голови ХОДА.

Він також висловив упевненість у тому, що наступного року професійне свято працівників культури відзначатимуть у новій залі філармонії, будівництво якої вийшло на фінішну пряму.

«Дякуємо за ваш труд, він – фундамент всього. Без мистецтва й культури, які створюють настрій та надихають нас, соціально-економічний розвиток неможливий», - сказав заступник голови ХОДА.

У ході заходу найкращі представники сфери культури області отримали державні та обласні відзнаки.