Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР"

Організатори 67-го міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2023 оголосили тему та слоган музичної події, що відбудеться у Ліверпулі у травні 2023 року.

post2

Організатори 67-го міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2023 оголосили тему та слоган музичної події, що відбудеться у Ліверпулі у травні 2023 року.

Слоган Євробачення 2023 — United By Music (Об'єднані музикою). За задумом організаторів він відображає унікальне партнерство, що склалося між Сполученим королівством, Україною і Ліверпулем, містом, що приймає конкурс. Його мета — продемонструвати, як конкурс Євробачення та неймовірна сила музики об'єднує спільноти по всьому світу У логотипі Євробачення 2023 використані кольори, натхненні прапорами України та Великої Британії, та, за задумом, відображають радість і різноманітність змагання.

У логотипі також використаний кольоровий ефект електрокардіограми — рядок сердець, кожне з яких реагує на ритм і звук, щоб відобразити спільне биття сердець всіх учасників Євробачення та глядачів — «усі ми об'єднані музикою». Цікаво також що у логотипі використаний шрифт Penny Lane, натхненний чавунними табличками ХХ століття з назвами вулиць Ліверпуля та натяком на багату музичну спадщину міста.