Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР"

Патріотичний Форум «З Україною в серці!»

24 жовтня 2017 року о 9.30 у приміщенні КЗ «Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр» спільно з Харківською бібліотекою для дітей під патронатом Управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації відбувся ІІІ Обласний патріотичний Форум «З Україною в серці!», приурочений до Дня захисника України.

У заході взяли участь діти–учасники та переможці районних і обласних етапів Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія», Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули», Міжрегіонального конкурсу дитячої листівки «Бібліотека. Книга. Родина» та обласного конкурсу дитячої творчості «Ця дивовижна Японія».

Загальна кількість дітей, що взяли участь у церемонії нагородження – 107 осіб. Переважна більшість з них – це учні 6-7 класів загальноосвітніх шкіл та інтернатних закладів м. Харкова та області.

Окрім нагороджених, у залі були присутні групи підтримки, батьки, вчителі і бібліотечні працівники. Найбільші делегації відвідали з Балаклійського, Богодухівського, Зміївського, Валківського, Чугуївського районів.

Окрім цього, у залі були присутні представники закладів освіти, учасники АТО, кадети, працівники культури, фахівці книговидавничої справи, волонтери.

Урочиста частина нагородження, розпочалася о 10.30 виносом на сцену Державного Прапора України за участі вихованців Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» та ансамблю барабанщиць Харківського національного університету   внутрішніх справ.

Спонсорську підтримку отримано від видавництв «Белкар книга», «Талант», «Пелікан», «Віват», Харківського обласного відділення національної спілки письменників України, ТОВ «АRBook”, ТОВ «Прасковія», «Волшебный сундучок».

Соціальні партнери заходу: Державна гімназія-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», ансамбль барабанщиць Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди, народний  дитяче-юнацький театру оригінального жанру «Діти майбутнього» ГУНП в Харківській області (керівник Альона Ніколайчук).