Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР"

Відкрився XIII Міжнародний творчий фестиваль патріотичної пісні «Солдати миру 21-го століття»

26-27 жовтня 2018 року у КЗ «Організаційно-методичний, театрально-концертний Центр» розпочався XIII Міжнародний творчий фестиваль патріотичної пісні «Солдати миру 21-го століття». Перший заступник голови Харківської обласної ради, Почесний голова міської Спілки ветеранів Афганістану Віктор Коваленко привітав із відкриттям фестивалю його учасників.

Організаторами фестивалю виступила Харківська міська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

«Це дійсно важлива подія для Харківщини. Вже в тринадцяте відкривається цей фестиваль для талановитих виконавців. З кожним роком він набирає обертів: до нас приїжджають з усіх куточків України та з-за кордону – бойові побратими та творчі колективи з Білорусі, Молдови.   Багато з тих, хто сьогодні увійшов до складу нашого авторитетного журі, в минулому теж стояв на цій сцені та отримував призи як переможець.

Радий тому, що ми продовжуємо славетні традиції героїко-патріотичного виховання молоді. Впевнений в тому, що ми всі отримаємо задоволення, слухаючи ваші пісні. Та нехай переможе найкращий!», - звернувся Віктор Коваленко до учасників фестивалю.

Конкурсну програму фестивалю відкрили хорові та сольні виступи молодих виконавців. Вже завтра, за результатами оцінок журі, відбудеться нагородження лауреатів Фестивалю за номінаціями та гала-концерт.